Trouwfotografie

Wij, Victor en Celina zullen jullie dag samen vastleggen. Wij hebben ruime ervaring in het fotograferen van bruiloften en vinden dit onwijs leuk om te doen.

Op jullie grote dag willen wij uiteraard de mooiste momenten vastleggen. Die mooie momenten waar jullie later nog lang van kunnen genieten en blij zijn dat deze zijn vastgelegd!

Wij leggen op een creatieve manier alle details vast waar jullie aandacht aan hebben besteed. Door de dag heen pakken wij alle bijzondere momenten, jullie reacties en emoties, en natuurlijk die van jullie familie en vrienden. 

 

Wij vinden het belangrijk dat jullie dag wordt vastgelegd zoals deze echt was en wij zullen jullie fotograferen op een manier die bij jullie past. Deze dag zullen wij zo veel mogelijk op de achtergrond blijven, maar zullen geen mooie momenten ongezien voorbij laten gaan!

 

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen we elkaar leren kennen. Niets is zo belangrijk dan een goede klik met de fotografen van jullie mooie dag te hebben!

Jullie kunnen aangeven wat jullie wensen zijn en wat voor jullie belangrijk is. Alles is bespreekbaar. 

Het voordeel van twee fotografen is dat jullie dan meer beelden en momenten vanuit verschillende hoeken zullen krijgen. Denk aan overzichtsfoto's en detailfoto's. Als fotograaf alleen kun je je moeilijk in twee splitten en heeft een samenwerking zoveel voordeel.

 

Als wij jullie bruidsfotograaf worden, nemen we kort voor de bruiloft het draaiboek nog even door op mogelijk gewijzigde plannen.

 

Wat krijgen jullie na deze dag?

Na deze prachtige dag gaan wij aan de slag om de foto's te selecteren en te bewerken. De mooiste foto's worden ook in zwart-wit geleverd indien gewenst. De foto’s ontvangen jullie maximaal twee weken na de bruiloft op een toepasselijke usb stick in hoge resolutie.

Benieuwd naar eerder gemaakt werk op bruiloften? Neem gerust een kijkje in het werk van Celina hierboven. Voor vragen of een vrijblijvende offerte kunnen jullie contact opnemen via de contact button.

 

Wat kost een trouwreportage?

 

Trouwfotografie per uur is een investering van 300 euro. Deze prijs houdt in dat jullie twee fotograferen tot jullie beschikking hebben. Daarnaast is dit uurtarief inclusief de selectie en bewerking als mede 21% btw. 

 

Mochten jullie ons de gehele dag willen reserveren, dan is vanaf 8 uur het uurtarief 240 euro.