Urban Exploring Art

Hierboven vind je werk dat ik met veel passie heb gemaakt op verschillende plekken buiten Nederland.

Deze vorm van fotografie valt onder de categorie Urban Exploring.

Oftewel, het fotograferen van verlaten en vervallen gebouwen. Dit is niet geheel zonder risico maar ik kom hierdoor op de bijzonderste plekken.

Eenmaal binnen is het toch wel een beetje spannend en moet ik snel aan de gang om de foto's te maken. Meestal heb ik moeten klimmen of kruipen om een gebouw te kunnen betreden. Ook de staat van de gebouwen is niet altijd even veilig. Vaak sta ik in een gebouw en zou ik willen dat de muren mij konden vertellen wat zich allemaal op deze plek heeft afgespeeld. Als 'urbexer' kom je de bijzonderste spulletjes tegen. Het motto voor urbex is; take nothing but pictures, leave nothing but footprints.

 

Een unieke afdruk

We kennen allemaal de foto’s op canvas die de grote warenhuizen verkopen. Maar wil jij een unieke foto die nog (bijna) niemand aan de muur heeft hangen van wat voor onderwerp ook? Voor thuis aan de muur, op kantoor, of waar dan ook. Ik wil graag met je meedenken om dit te realiseren.

Op al mijn foto's zit een maximale oplage  van 9, zodat je zeker weet dat je een unieke foto hebt aangeschaft.  Ik signeer de foto en er zal een echtheidscertificaat meegeleverd worden. 

Informeer naar de mogelijkheden want formaat en materiaal kunnen een groot verschil maken in de prijs.

 

Sinds kort ben ik een mooie samenwerking aangegaan met Mr Wallski. Een prachtig online concept dat garant staat voor kwaliteit en professionaliteit. Neem vooral een kijkje op de site. Zij hebben een kleine selectie van mijn foto's in portfolio. 

 

www.mrwallski.com/artists/celina-dorrestein