Urban Exploring Art

Hierboven vind je werk dat ik met veel passie heb gemaakt op verschillende verlaten plekken buiten Nederland. Deze vorm van fotografie wordt Urban Exploring genoemd. Oftewel, het fotograferen van verlaten en vervallen gebouwen. Dit is niet geheel zonder risico maar ik kom hierdoor op de bijzonderste plekken.

 

Eenmaal binnen  moet ik snel handelen om de foto's te maken. Meestal heb ik moeten klimmen of kruipen om een gebouw te kunnen betreden. Ook de staat van de gebouwen is niet altijd even veilig. Vaak sta ik in een gebouw en zou ik willen dat de muren mij konden vertellen wat zich allemaal op deze plek heeft afgespeeld.

 

Een unieke afdruk

Wil jij een unieke foto die nog (bijna) niemand aan de muur heeft hangen? Op al mijn foto's zit een maximale oplage  van 25 stuks, zodat je zeker weet dat je een unieke foto hebt aangeschaft.  De foto wordt gesigneerd en geleverd met een echtheidscertificaat. Informeer naar de mogelijkheden.